Tematikus-Bohém

Alíz csodaországban, Gyűrűk ura, Trónok harca, kutyás esküvő, Star Wars, 20-as évek hangulata, vagy akár a pop-art, képregények világa…

Általában minden esküvői dekorációnak van valamilyen témája. Ez azért is van, mert hiszen a cél egy dekoráció elkészítésénél az is, hogy minél jobban tükrözze a pár stílusát, személyiségét. Én mindig bíztatom a párokat, hogy tegyünk bele a dekorációba minél több személyes vonatkozású elemet, részletet. Hiszen ez a nap róluk szól, nekik kell elsősorban jól érezniük magukat. Mindenkinek van egy kedvenc filmje, vagy könyve, mindenkinek van egy hobbija, amit szeret és ezek mentén fel lehet építeni egy teljes dekorációt. Vagy akár egy házi kedvenc is meghatározhatja a dekoráció tematikáját.

Amikor styled shootokat készítünk más szolgáltatókkal nekem elsődleges célom ez is, hogy a tematikus esküvőket népszerűsítsem. A tematikus esküvőkbe lehet ugyanis a legmerészebb ötleteket, legcsodálatosabb részleteket beletenni. Ezek az esküvők tényleg „egyediek” lesznek. Válasszatok témát a dekorációhoz és valósítsátok meg önmagatokat az esküvőtökön is!

Kapcsolódó blogbejegyzések

 • Do It Yourself Csomagajánlat

  Do It Yourself Csomagajánlat
  A 2023-as év újabb kihívások elé állít minket. A Covid után itt a gazdasági válság, ami miatt sokan érezhetitek úgy, hogy beszűkültek a lehetőségeitek.
  Tovább
 • Martina és Balázs mediterrán esküvője

  Martina és Balázs mediterrán esküvője
  Az idei szezon nagyon nehéz helyzet elé állította a házasodni vágyó párokat. Sajnos a covid vírus miatt szinte mindenkinek át kellett szerveznie az esküvőjét.
  Tovább
 • Szürrealista styled shoot a tematikus esküvők népszerűsítésére

  Szürrealista styled shoot a tematikus esküvők népszerűsítésére
  Mindig is azon a véleményen voltam, hogy styled shootot akkor szeretek szervezni, ha valamilyen eredeti ötlet alapján halad a dekoráció. Nagyon sok szép inspirációs fotózás van évente: látványvilágban lenyűgözőek, de hiányzik belőlük a megújulás, az eredetiség.
  Tovább
 • Portugál azulejo mintás tematikus esküvő

  Portugál azulejo mintás tematikus esküvő
  Nem is tudom, hogy kezdjem ezt a bejegyzést, mert nem akarok ömlengeni. Azonban minden túlzás nélkül elmondható, hogy ez volt eddigi munkáink közül az egyik legkiemelkedőbb dekorációnk. :-)
  Tovább
 • Tematikus esküvő a 20-as évek hangulatában

  Tematikus esküvő a 20-as évek hangulatában
  Nem titok, hogy nagyon szeretjük azokat a dekorációkat, amiket egy adott téma köré építhetünk fel.
  Tovább
 • Öröm-munka: a Twin Peaks Styled Shoot

  Öröm-munka: a Twin Peaks Styled Shoot
  Nagy álmom volt egy olyan Styled Shoot megalkotása, ami nem pusztán képi világával, apró részleteivel ragadja magával a nézőt, hanem elgondolkodtat. Egykori kedvenc sorozatom, a Twin Peaks telis tele van szimbólumokkal és ezeket a szimbólumokat szerettem volna a fotózás képi anyagába is belecsempészni.
  Tovább
 • Utazás&Petneházy Club Hotel

  Utazás&Petneházy Club Hotel
  Sokszor díszítettük már esküvő alkalmából a Petneházy Club Hotel termeit, de most egy kicsit különlegesebb dekorációt szeretnék veletek megosztani.
  Tovább
 • Őszi esküvő a Columbus hajón

  Őszi esküvő a Columbus hajón
  Még a nyáron keresett meg Rita és Zsolt engem, hogy készítsek dekorációt október végi esküvőjükre a Columbus hajón.
  Tovább
 • Egy kis Párizs Budapest szívében

  Egy kis Párizs Budapest szívében
  Augusztus utolsó napján Budapest egyik legszebb éttermébe igyekeztünk, hogy esküvői hangulatot varázsoljunk Krisztina és Dániel ünnepi vacsorájához.
  Tovább
 • Dóri és Béla esküvője a Fáy présházban

  Dóri és Béla esküvője a Fáy présházban
  Július 28.-án a hangulatos Fáy présházban készítettünk dekorációt Dóri és Béla esküvőjének alkalmából.
  Tovább
 • Nem mindennapi színek a Columbus hajón

  Nem mindennapi színek a Columbus hajón
  Május 17.-én a Columbus hajón jártunk, ahol igen különleges színvilággal és kedvenc virágunkkal, a pünkösdi rózsával díszítettünk.
  Tovább