Portugál azulejo mintás tematikus esküvő

Nem is tudom, hogy kezdjem ezt a bejegyzést, mert nem akarok ömlengeni. Azonban minden túlzás nélkül elmondható, hogy ez volt eddigi munkáink közül az egyik legkiemelkedőbb dekorációnk. :-)

Jenny és Péter esküvője sok szempontból különleges volt: adott volt egy olyan téma, amivel mindez előtt még nem dolgozhattunk. Bevallom, amikor meghallottam, hogy mit szeretnének úgy örültem neki, mint a majom a ….tudjátok :-) Ezenkívül adott volt egy olyan színvilág, ami szerintem minden dekoros álma. Végre kiszakadhattunk kicsit a sok mindenki által olyannyira kedvelt fehérek és pasztell rózsaszínek világból és belemerülhettünk egy fantasztikus mediterrán hangulatú színösszeállításba: okkerek, sárgák, barack, erősebb-lüktetőbb narancs árnyalatok…fáradt rózsaszín....

Sokat ötleteltünk együtt, de Jennyéknek voltak már konkrét elképzeléseik. Például azt biztosan tudták, hogy a kövirózsás köszönetajándékokat ők szeretnék elkészíteni a vendégeknek.

A portugál azulejo mintás csempékre alapoztuk tehát a dekoráció tematikáját és ezeket a csempéket ők készítették el. Ettől volt az egész dekoráció valahogy még személyesebb. A csempék felhasználásával végül készültek egyéb dekorációs elemek is, pl: asztalszám, ültető tábla, egyedi ajándékozós dobozka. A dekoráció papírkellékei is ebben az arculatban készültek el. Tünde most is csodát alkotott, annyira összhangba hozta a papírkellékeket a csempékkel.

A dekoráció minden egyes elemét igyekeztünk gondosan megválogatni, kézzel festettünk géz futókat az asztalokra.

Jenny és Péter: öröm volt titeket megismerni és veletek együtt dolgozni.

És pár szó a helyszínről: a Rosinante fogadó egy csuda hely: örökre a szívembe lopta magát: köszönjük nekik a sok törődést, a vendégszeretetet, azt a figyelmességet, amivel körbe vettek minket azon a napon. Sok helyszín példát vehetne róluk, itt még tudják mi az a vendéglátás, vendégszeretet. Sok helyen megfordulunk évente, de ilyen sok törődést, kedvességet sehol nem kaptunk még. Köszönjük.

Szeretném, ha tudnátok, hogy egy ilyen dekoráció létrehozása nagyon sok ember munkája: a táblákat: Dióssy Linda, a papírkellékeket: Szentgyörgyi Tünde készíti nekünk. Szeretném megemlíteni még a csapatot is: Manka a virágokban, Orsi, Szilvi és Bianka pedig a helyszíni dekorációban szokott segédkezni. Nélkülük sem jött volna létre ez a csoda.

Erre az esküvőre a tortát from Juci: Mélykúti Juci készítette.

A fantasztikus fotókat pedig köszönjük ezúton is Karczag Dánielnek.