Szürrealista styled shoot a tematikus esküvők népszerűsítésére

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy styled shootot akkor szeretek szervezni, ha valamilyen eredeti ötlet alapján halad a dekoráció. Nagyon sok szép inspirációs fotózás van évente: látványvilágban lenyűgözőek, de hiányzik belőlük a megújulás, az eredetiség.

Ez bizony nehéz feladat, ezért van nekünk is kevés ilyen jellegű fotózásunk. Számomra ezek a fotózások két dolog miatt fontosak. Az egyik része az, hogy itt tudjuk kiélni a teljesség igényével a kreativitásunkat. Hiszen ez nem egy irányított munka, hanem minden egyes részletben a saját ötleteinket valósíthatjuk meg. A másik dolog, ami miatt fontosak az ilyen jellegű fotózások, hogy közvetítsünk és népszerűsítsünk valamit. Pl: én a tematikus esküvőket szeretném ezekkel a munkákkal népszerűsíteni.

A szürrealizmus gyerekkorom óta kedvenc művészeti korszakom. Kedvenc festőim mind ebből a mozgalomból kerültek ki. Amikor elkezdtem tervezgetni ezt a fotózást egy valamiben biztos voltam: nagyon erőteljes színeket akarok használni. Sok szín jelenjen meg, mint egy festő sokszor használt palettáján. Egy olyan palettán, amin már a festékrétegek egymásra száradtak a rengeteg használat során gyönyörű színkavalkádot alkotva. Ez egy olyan időszak volt az életemben, amikor meguntam a lágy pasztellszíneket, a visszatérő visszafogott esküvői dekorációkat. Valami harsány, élettel teli látványvilágot szerettem volna létrehozni egy nagyon mély gondolatvilággal. A projektet a szívemhez közel álló hazai művészek és szolgáltatók segítettek létrehozni.

Koncepció, Dekoráció: White Wedding​
Fotó, Videó: Fjorden Foto.Video​,
Virág: Pentz-Fodor-Polda Bea
Ruha:ManeskinnUndergroundBride
Kalligráfia: Kisdió​
Torta: Be My Cake by Sophie​
Kerámia: Lantos Judit Kerámia​
Modellek: Antyipenkó Réka, Horváth Bálint

Helyszín: Pilisborosjenő, Köves-bérc