Lóvasút: egy csodás helyszín

Idei második esküvőnket márciusban egy számomra még új helyszínen, a Lóvasút rendezvényközpontban dekoráltuk Hanna és Misi házasságkötésének alkalmából.

Egy pár szóban szeretnék kitérni erre a fantasztikus helyszínre, amit egyúttal ajánlanék is azoknak a pároknak, akik Budapesten tervezik az esküvőjüket. Az egykori Lóvasút-végállomás műemlék védelem alatt álló épületét 2 éve rekonstruálták és újították föl, aminek következményeként egy egyedülálló hangulatú kulturális és rendezvényközpont jött létre Zugligetben. A hatalmas belmagasságú tereket nagy üvegablakokkal látták el, ezért remek fények vannak. Világos-szellős, modern és kényelmes terem ez egy esküvői vacsora megrendezésére. Nagy előnye, hogy stílusa és kialakítása miatt bármilyen esküvői dekoráció megfér a falai között. El tudok képzelni itt akár egy rusztikus, vagy bohém esküvőt, de egy klasszikusan elegáns dekoráció is jól tudna illeszkedni a helyszínhez. Színvilágban sincs semmi kirívó, takargatni való a teremben, egyszerűen tökéletes.

Nagyon köszönöm Hannának és Misinek a lehetőséget, hogy először dekorálhattunk itt. A dekorációban sok fényfüzért használtunk fel, és bár Hannáék kicsit őszies színvilágot választottak a virágokban, ezt sikerült átfordítanunk az idénybe azzal, hogy a csokrok friss tavaszi virágokból készültek.

Köszönjük szépen a képeket: Dósa Győzőnek a Beloved Weddings-től