Téli esküvő a Petneházy Club Hotelben

Mindig nagyon szerettünk volna elkészíteni egy olyan téli dekorációt, ahol nem a hagyományos értelembe vett esküvői dekor elemekkel dolgozhatunk, hanem a fantáziánkra és a tél adta természetes termésekre, növényekre hagyatkozhatunk.

Ezért nagyon örültem, amikor először találkoztam Zsófival és kirajzolódott előttünk az egész elképzelés, amivel az esküvő látványvilágát megterveztük. Mivel hozzám is igen közel áll a rusztikus stílus hamar megtaláltuk a közös hangot és megálmodtuk a dekorációt. A tél jellemző növényei kerültek hangsúlyba, virágot szinte alig használtunk. Fagyöngy, moha, tobozok, téli termések adták a hangulatot és magával ragadó látványt. A Hotel amúgy is rusztikus hangulatú termébe egy csöpp kis erdő költözött.

A dekoráció másik különlegessége a szintén nem hagyományos grafikai elemek voltak. Zsófiék elképzelései alapján születtek meg a téli erdőt ábrázoló meghívók és ugyanebben az arculatban a menü és az ültetési rend. Az ültető kártyákat kis tobozokban helyzetük el és tobozok díszítették a szék masnikat is.

A menyasszonyi csokor a tél természetességét sugallta a kissé ezüstös eukaliptusz levelekkel, téli termésekkel, tobozokkal.

 A csodálatos fényképeket Kiss Lenke Dorottya és Török- Bognár Renáta készítette.