Orsi és András cseresznyevirágos esküvője

A 2015-ös szezont kedvenc áprilisi témánkkal indítottuk: gyönyörűséges cseresznyevirágokkal dolgoztunk a Petneházy Club Hotelben.

A 2015-ös szezont kedvenc áprilisi témánkkal indítottuk: gyönyörűséges cseresznyevirágokkal dolgoztunk a Petneházy Club Hotelben. Amikor először találkoztam Orsival már akkor tudtam, hogy ez az esküvő a kedvenceim közé tartozik majd. Örültem, hogy végre megint olyan esküvőt dekorálhattuk, aminek nagyon meghatározott témája volt: a japán kultúra és ezen belül is a cseresznyevirágzás. Amikor eljött a nagy nap azért akadtak nehézségek. Sajnos az időjárásnak köszönhetően nem kevés stresszt okozott nekünk, hogy a cseresznyevirágok még teljes pompájukban tündököljenek. Az utolsó napot sikerült megcsípnünk, amikor még felhasználható volt ez a látványos, romantikus virág, de végül minden jól sikerült. 

Akkor most néhány szó a dekorációról: A téma tehát a cseresznyevirág volt, ez alapján készültek el az esküvő papírtermékei: a meghívó, menükártya, ültetési rend és ültető kártyák. Orsiék köszönetajándéknak lekvárt főztek be, ezeket helyes kis üvegekbe rakták, mi pedig elláttuk cseresznyevirágos címkékkel őket. A hölgyek lekvárt kaptak tehát a férfiak pedig házpálinkát. A helyszínen a cseresznyevirágok színe határozta meg a dekorációt. A kedvencünk a darumadarak voltak, melyekből jelentős mennyiség került a főasztal mögé háttérdíszítésül. Asztalszámok helyett Orsiék azt kérték, hogy készítsünk inkább Kanjikat (japán írásjelek), a számukra fontos és meghatározó jelentésekkel. Nagyon szuper volt elkészíteni ezt a végtelenül romantikus dekorációt, a habos virágaival, kedves részleteivel, bájos színvilágával. Orsi álma is valóra vált végül, mert bár utolsó pillanatban, de az idő megkegyelmezett nekünk és egy igazán csodás cseresznyevirágos esküvőt készíthettünk nekik.